Львівський медичний інститут починає підвищуватирівень проєктної грамотності своїх працівників

Вер 26, 2022

Зі стартом нового 2022 – 2023 навчального року у Львівському медичному інституті активізувалася діяльність Проєктного офісу.

Директор структурного підрозділу доктор медичних наук Мар’яна Регеда-Фурдичко організувала та провела публічну зустріч із керівництвом Інституту, співробітниками та представниками Проєктного офісу Національного університету «Львівська політехніка» в особі керівника кандидата технічних наук, доцента Назарія Андрущака. У межах підписаної угоди про співпрацю обидвох проєктних офісів було підготовлено ряд документів, спрямованих на функціонування Проєктного офісу як окремого структурного підрозділу. Зокрема Положення про діяльність офісу, посадові інструкції, регламенти підготовки проєктних пропозицій та стратегії поширення інформації про грантові можливості й академічну мобільність наших викладачів і студентів, які будуть регламентувати подальшу діяльність Проєктного офісу в нашому навчальному закладі, та вже є затвердженими генеральним директором.

У червні – липні 2022 року представники нашого закладу, а саме Мар’яна Регеда-Фурдичко, Олександра Брейдак та Олександра Хом’як, проходили у Національному університеті «Львівська політехніка» тренінг-практикум підвищення кваліфікації на тему «Проектна грамотність для фахівців суспільно-гуманітарного циклу». Курс був розрахований для початківців, які лише розпочинають свою проектну діяльність. На цьому курсі представники Львівського медичного інституту розбиралися із різними конкурсами, програмами та фондами, які підтримують проєкти у медичній сфері, вчилися формувати власну ідею для проєкту та шукати можливості для її фінансування, опанували типові навики підготовки проєкту та виробили свій алгоритм
заповнення аплікаційної форми – проєктної заявки, шукали міжнародного партнера, складали бюджет і що найважливіше – писали свій перший проєкт на запропоновану лекторкою тренінгу-практикуму Оленою Лукачук грантову програму «Дім Європи», зокрема на конкурс «Гранти на персональні проекти у сфері медицини». Ці проєкти було представлено академічній спільності Львівського медичного інституту з метою активізувати проєктну діяльність у нашому закладі й продемонструвати, що кожен, докладаючи зусилля, може підготувати проєкт, навіть не маючи попереднього досвіду підготовки проєктних пропозицій.

Захід завершився офіційним врученням сертифікатів про підвищення кваліфікації з проєктної грамотності та побажанням звертатися до Проєктного офісу за підтримкою й допомогою в пошуку грантових пропозицій, можливостей академічної мобільності, консультаціями з приводу підготовки власних проєктів.

Схожі новини

Відбулася чергова онлайн зустріч з Президентом торгівельно-промислової палати доктором Рікардо Феретті

15 січня 2024 року відбулася чергова онлайн зустріч з Президентом торгівельно-промислової палати доктором Рікардо Феретті і проректором з міжнародних звʼязків...

17-19 жовтня 2023 р., в м. Ташкент та Бухара (Республіка Узбекистан) відбулась серія науково-практичних семінарів «Респіраторні інфекції: патофізіологія, диференційна діагностика, лікування та рекомендації»

17-19 жовтня 2023 р., в м. Ташкент та Бухара (Республіка Узбекистан) відбулась серія науково-практичних семінарів «Респіраторні інфекції: патофізіологія, диференційна діагностика, лікування та рекомендації»

Семінари проводились під керівництвом професорів Поповича Василя Івановича (зав. кафедри хірургії №1 Львівського медичного університету), Клауса Бахерта...